۷ پاسخ

عزیزم بچه هایی که رفلاکس دارن و وزن نمیگیرن طبق توصیه پزشک باید از اواخر ۴ماهگی یعنی اول ۵ماه شروع به خوردن غذاهای سبک کنن مثل پوره میوه سیب و گلابی ، حریره بادام، فرنی با اب
هیچ مشکلی هم پیش نمیاد برای بچه

الان دکتر به من گفته باید از اخر ۴ماه شروع کنم به پسرم اینارو بدم

فوق تخصص گوارش نوزادان از هاروارد آمریکا به من گفت مطالعات جدید میگه به بچه ها زودتر و با مقدار کم غذا رو شروع کنین فقط چهار ماهش باید حتما باشه از فرنی هم باید شروع بشه

اگه زودتر بخوای شروع کنی حتما باید با نظر پزشک باشه، ولی اگه وزن گیری نی نی خوب باشه اصلا نیازی نیس زودتر شروع کنی

فقط در شرایط خاص باید از چهارماهگی شروع کرد. مثلا کسیو میشناسم که بچش هم رفلاکس شدید داشت هم اسهالی که با دارو رفع نمیشد و بچه وزنگیری خوبی نداشت به تجویز پزشک از چهارماهگی غذای کمکی رو شروع کرد خداروشکر الان بچش خوب شد. ولی وقتی بچه مشکلی نداره لزومی نداره زود شروع شه. دکترم گفت اصلا زود شروع نکن.

اره عزیرم متاسفانه بعضیا زود شروع میکنن نوزاد باید از شش ماهگی بهش غدا داد تو چهار ماهگی اصلا معدشون کشش نداره ب نظر من ک درست نیست

بچه هایی ک وزنشون کمه زودتر کمکی شروع میکنن

خودت درست فک میکنی از 6 ماهگیه
به نظرم بچه رو که بهداشت میبری برای واکسن همه چیو توضیح میده که کی چیو شروع کنی زیاد خودتو درگیر نکن