۴ پاسخ

احتمالا رفلاکس خفیف داره عزیزم. اروغشوحتمابگیر دفعاتشوبیشترکن حجمش کم باشه. بالااوردنش اگه ابکی نیست ایرادی نداره

عزیزم روز که شیر میدین بهش مقدار کمتر و دفعات بیشتر بدین، موقع شیر دادن به هیچ وجه خوابیده نباشه توی دلتون طوری نگهش دارین که حالت ایستاده یا نشسته باشه، حتما ۲۰دقیقه بعدش نگهش دارین تا آروغ بزنه حتی اگر زد زودتر نخوابونیدش، زیر سرش ۳۰درجه بالا باشه موقع خواب.انشالله خوب میشه

عزیزم دختر منم دقیقا همینطوره. سونو انجام دادن گفتن رفالاکس خفیف داره

گلم شبا اروغشومیگیری عزیزم