۱۱ پاسخ

از روغن بچه استفاده کن زود خوب میشه

بازش که میکنی بزار یه ۱۰ دقیقه هوا بخوره وقتی میبندیش حتما لای پاش خشک کن mustela یه کرم برای سوختکی داره خوبه 123 اگه اشتباه نکنم

و در ضمن گلم بعد از هر بار تعویض بشورش حتی ادرار خالی هم کرده باشه

پماد سودو کرم بگیر عالیه

دستمال مرطوب اگه استفاده میکنید امکان داره از اون باشه من بچم با دستمال مرطوب قرمز میشد ۴نمونه پوشک عوض کردم فهمیدم از پوشک نیس

هردفعه ک دست شویی مکنه با اب بشورش یا اینکه ی کم گل شیرازی بزن مگن خوبه ولی هیچی مثل هربارشستن بچه نی

زود به زود عوض کن گاهی بچتو باز بذار یا فقط یه شلوار پاش کن راحت باشه هر قرمزی هم که سوختگی نیست عزیزم

پوشک پریما خوب من برای هر دوتابچه ام استفاده کردم و همیشه هم پماد پیشگیری مستلا میزنم

اخر چي كار كردي؟؟؟؟؟؟؟؟

عزیزم با روغن بچه اسطوخودوس ابرسانی کن اروم بشه پوستش عالیه

ازاين پماداستفاده كن عكسشو ميزارم عاليه