۶ پاسخ

واکسن بالاخره دردشوداره.... نیم ساعت قبل استا بده کمپرس سرد وگرمم بزار انشالله ک راحت باشه براش

یک ربع قبل واکسن دوبرابر وزنش بهش قطره استامینوفن بدید بعد از اون هم هر سه و نیم ساعت تا چهار ساعت. و حواستون به تبش باشه و روز اول کمپرس سرد روز دوم گرم انشاالله که زود خوب بشه

بعد واکسن استامینوفنش رو بده و هر چهار ساعت روز اول و هر شش ساعت روز دوم دو برابر وزنش و کمپرس سرد روز اول و کمپرس گرم روز دومش رو هم رعایت کن عزیزم

سلام عزیزم
قبل از بردن چند قطره استامنیفون بده
بعد حتمن بعداز واکسن قنداقش کن خیلی خوبه

عزيزم هيچي بهش نده بذار بعدش كه واكسن رو زدي استامينفون بده
كره و اين جور چيزارو جاي واكسن نذار
اصلا بايد جاي واكس خشك بمونه تا ٢ روز

قبل رفتن بهش استامینوفن بده یه ذره کره محلی هم ور دار همین که واکسن رو زدن سریع بذار رو جای واکسن این روش خیلی خوبه بعد که آوردی خونه روی جای واکسن یه ذره استامینوفن بزن با انگشتت