۷ پاسخ

کم کم باید خوابش تنظیم بشه.‌ باید روزی شونزده ساعت بخوابه. و شب یکسره تا صبح بخوابه.‌ شب بیدارش نکنی و پوشک هم تعویض نکنی، چون توی خواب مدفوع نداره و همینطور که خوابه، هر چند ساعت سر وقتش توی خواب شیرش بدی

سلام تا دو ماه اول همینجوری هستن بچه ها کم کم خوابشون تنظیم میشه و ساعت خوابشون بیشتر میشه

سلام، عزیزم به مرور درست میشه، حمام ببر

مال من داره میره تو پنج ماه اینجوریه هنوز خواهر حالا راه زیاده باید بریم فقط از خدا صبرو ارامش باید خواست کار دیگه نمیشه کرد

خوب شیرت سیرش ممیکنه عزبزم ... یا قوت نداره که گریه م و گشنشه ...بچه اگه جاییش درد نکنه جاش خشک باشه شکمشم سیر باشه میخابه چند ساعت راحت

بچه من رفته توی چهار ماه هنوز همینجوریه.بچه همینطوریه دیگه

اینکه همش گریه می کنه و شیر می خواد، یعنی گرسنه ست.‌ بچه ی گرسنه هم نمی خوابه. ببین شاید شیرت کم هست. شاید باید شیر خشک کمکی بدی بهش. وزن گیریش رو چک کن. اگر خوب وزن نگرفته، یعنی گریه هاش از گرسنگیه