۳ پاسخ

سلام عزیزم من انقدر ماه آخر به خصوص هفته آخر خنکی خوردم که نگو. ولی پسرم زردی داشت . دکتر گفت به گروه خونیه بچه هست. ولی از من به شما نصیحت روزای اول بعد از زایمان که شیرت احتمالا کمه حتما به بچه شیر خشک بده. سینه هاتو بدوش تا شیرت بیاد ولی تمرکزت رو شیر خودت نباشه به بچه شیر خشک حتی با قطره چکون بده تا ادرارش زیاد بشه و بیلیروبین اضافی از بدنش خارج بشه وگرنه مثل من اذیت میشی

سعی کن ماه اخر کمتر زردچوبه و هویج مصرف کنی

والا من همون کاسنی را شنیدم خوبه خورده بشه وخاکشیر ولی اینم شنیدم زدی بخاطر بیلیروبین بچه اس که نمیتونه دفع کنه وربطی به تغذسه مادر نداره