۵ پاسخ

درجه حرارت زیر بغلیش چند عزیزم بدون اینکه نیم درجه اضافه کنی؟پاشوییه با اب ولرم کم کردن لباس

عزیزم اگه سر وقت استامینوفن بدی تب نمیکنه نهایتا اگه خدا نکرده تب کرد یه دستمال مرطوب بذار پشت گردنش فقط با هر تکون دادن پا بچه جیغ میزنه گریه میکنه اگه چند ساعت دیگه که پاش درد میگیره قنداقش کنی بچت آروم میشه وگرنه طفلک خیلی درد داره

لباساشو کم کن ، پاشویش کن ، استامینوفن هم سر موقع بهش بده

دختر من فقط سرشب اولین روزی که واکسن زد تبش رفت بالا آب ولرم هی پارچه خیس کردم گذاشتم روی بدنش تبش اومد پایین

سلام. شما ۴ ساعت یبار سر ساعت استامینوفن بده ایشالا تب بالا نمیره