۶ پاسخ

سیرکه ضررنداره فقط زیاد روی نکن بهتره برای سلامتی بچه

منکه سیر میخورم چه ضرری

به نظر من هیچ چیزی به اندازش ضرر نداره اگه به مقدار زیاد و روزانه مصرف بشه مضرره ، هرچیزی به اندازش مفیده

مشکلی نداره عزیزم مگه رو یه کاسه آش چقد سیر داغ قراره بریزی بخور راحت باش من سیرم از دکتر پرسیدم گفت مشکلی نداره خوردنش کلن هرچیزی زیاده روی کردن تو خوردنش ضرر داره به اندازه بخوری هیچ مشکلی نداره

بهتره که استفاده نکنی گلم احتیاط کن خیلی

والا میگن مصرف زیاد سیر خطر داره حالا در حد خیلی کم فکر نکنم مشکل ساز بشه