۷ پاسخ

واسه من بعده یک ماه ریزش شدید بهتر شده البته یه شامپو هم استفاده کردم شاید بخاطر اون بوده نمیدونم، شامپو رزماری شون

واسه منم افتضاح میریزه تو دوران شیر دهی عادیه
میگن زینگ وکلسیم خیلی تاثیر داره منم از دیروز دارم زینک میخورم

وای نگوووو موهای منم هست خیلی ریزش داره،نمیدونم کی خوب میشه😏

سلام عزیزم اگه قرص ههن هرشب بخوری اونم خارجی بامولتی ویتامین وامپول B12بزنی موهاتون نمیریزه

سلام عزیزم طبیعیه و همه دچارش میشم ۴ تا ۶ ماهگی هم به اوج میرسه.
در دوران بارداری ریشه مو در حالت خواب بوده و ریزش نداشته حالا با تغییر هورمون ها بیدار شده و سسته باید بریزه تا موی جدید رشد کنه قرص زینک میتونه کمک کننده باشه برای رشد بعدا مو.

منم همینطورم طببعیه نگران نباش خودبخود خوب میشه اما از کلسیم که حاوی ویتامین دی هستش غافل نشو و کپسول زینک بخر بخور عالیه

ماله منم خیلی میریزه فک کنم عادیه