۶ پاسخ

من ک فکرمیکردم هفته 7امم بعد ک رفتم سونو گفت هفته 5امی ساک حاملگی تشکیل شده ولی کوچیکه برو دوهفته دیگه بیا... توکل بخدا میریم صدا قلبشم میشنویم استرس نداشته باش

سلام عزیزم منم دقیقا مث شما بودم هفته ششم گفت ساک خالیه ولی هفته هشتم دوباره رفتم سونو همه چی خوب بود قلبش و خودش خوب و عالی. خیالت راحت

سلام هفته ششم زوده گلم بزار 8 هفته شی برو سونو، تا صدای قلبشو بشنوی

سلام گلم اره خیلیا اینطور بودن اصلا خود دکتر میگی هفته هشت برید سونو نه زودتر

منم پنج هفته فقط ساک حاملگی بود باید اینهفته دوباره برم استرس ب خودت راه نده عزیزم

عزیزم ممکنه اینطور باشه ایشالله ۸ هفتگی میری نی نی تو میبینی ذووووق میکنی❤