۳ پاسخ

پسر من خیلی دیر میخوابه دیشب حدود ۴ خوابید ولی تا ۱۲ میخوابه البته فکر کنم ۳ ساعت توو روز زیاد میتونید نذارید توو روز بخوابه ساید خوابه شبش بیشتر بشه هر وقت هم بیدار شد تاریک باشه و بهش اب بدین

بی بی سد که خوب نبود دادی .باید تحمل کنی منم ۱۲ کیلو وزن کم کردم بخاطر بیخوابی .ولی من فکر میکنم پسرم وابستگی به شیر داره .اکثر بچه ها خواب درستی ندارن .ولی من شنیدم کم کم درست میش.

پسر منم همینطوره کلا برنامه زندگیمون برعکس بقیه آدماس شبا همیشه بیداریم راه حلی پیدا کردین به منم بگین