۵ پاسخ

سلام.این موارد بعد از واکسن چهارماهگی طبیعیه گلم نگران نباش خوب میشه بعد ی مدت. ممکنه ب خاطر دندونام باشه لثه شو نگاه کن ببین سفید نشده.

دخترمنم دقیقا بعد واکسن چهارماهگیش اینجوری شد فهمیدم داره دندون درمیاره

احتمالا هنوز درد داره پسر منم همینطور بود .آب دهانشم طبیعیه .دستاشم میخوره چون تازه دارن با اعضای بدنشون اشنا میشن

منم از وقتی واکسنشو زدم همش گریه میکنه و جیغ میزنه همش بهونه گیری میکنه ک بغلش کنم اصلا اینجوری نبود

سلام پسرتون خوبه ؟ الان اروم شده ؟ اخه پسر منم مثل پسر شما شده..دلیل غر زدناشو متوجه شدین ؟