۳ پاسخ

حتمما ببرش دکتر من بردم شربت رانتیدین داد وچون دخترم شیر خشکی بود شیرخشکشو عوض کرد

همون جهشی بودنش به خاطره رفلاکسه دیگه...باید ببرید دکتر دارو بده

نه جهشی ینی رفلاکسه ،معمولا میگن خودش خوب میشه ،مگر اینکه دکتر تشخیص بده که دارو لازم داره
عزیزم باید شیب دار بخوابونی ،تشک آنتی رفلاکس بد نیست استفاده کنی
بعد شیردادن بیست دقیقه عمودی بگیر که شیر بره پایین وگرنه به ریه هاش آسیب میزنه و اسید معده ش مریش رو میسوزونه