۸ پاسخ

هیچی رو زیاد استفاده نکن عزیزم.منم تمایلم به دوغ و ماست چ خیار و کلا سردی بیشتره ولی نمیشه کاریش کرد.کنارش گرمی هم خیلی کم بخور

لبنیات برا وزن گیری جنین خوبه چهار وعده در روز توصیه میشه

سلام وای منم در روز خیلی دوغ میخورم روزی دو سه تا لیوان میخورم خودمم امروز کمی ترسیدم

ماست رو با گردو و کشمش بخور که سردیشو بگیره. دوغ هم با گل محمدی بخور فقط شور نباش ه چون ورم میکنه بدن

ماست میگن بچه رو خوشمل میکنه😍زیاد نخوری دوغ رو چیزی نمیشه

من شنیدم گرمی زیاد خوردن و سردی زیاد خوردن خوب نیست

سلام گلم اتفاقا خ هم خوبه مگ چقد میخوای بخوری در روز یه پیاله ماست یه دوتا لیوان دوغ

زیادی هیچ چیزی خوب نی خواهر