۷ پاسخ

عزیزم تا زمانی که وزنش اضافه میشه یعنی پایین نیاد جای نگرانی نیست و طبیعیه

سلام عزیزم عیبی نداره نشانه شیرخوردن زیادو اینکه داره تپلی میشه ماشالا کلا پنیرک نشانه وزنگیری گلم

ترکا میگن بچه داره گوشت میکنه،یعنی داره تپل میشه،نگران نباش چیزی نیست

عزیزم وقتی پنیری بالا میاره سر دلش سبک میشه بد نیست خیلی هم خوبه اتفاقا ولی برا اینکه از ترش کردن شیرت نباشه یه چای فلفل یا چای زنجبیل بخور درست میشه.

دکتر به من گفت شیر پنیری اگه بچه بالا بیاره خوبه چون شیر اضافی هستش و معدشم سبکتر میشه

پنیرک خوبه نشونه کیفیت شیرتونه و گوشت نیشه به تن نینی جون 😍

داره وزن میگیره