۶ پاسخ

سلام گلم سال نوی شما هم پیشاپیش مبارک باشه😙من سویق ندادم و نمیدم .
یه نکته در مورد سویق گفتم بهت بگم خیلی از فروشنده های سویق بخاطر فروش بیشتر تو سویق قرص های اشتها آور مثل سیپروهپتادین میریزن تا بچه به اشتها بیاد و غذا بخوره و مادرم بگه به به عجب سویقی خریدم برم دوباره بخرم در صورتیکه کار اشتباه و خطرناکیه.....
تو همین گهواره خوندم یه مامانی گفته بود من سویق میدم به بچم بعدش بچم خوابش میگیره که یکی از عوارض سیپروهپتادین خواب آوری هست

و برای وزن گیری و تقویت بدن بچه های لاغر عالیه

سلام مرسی پیشاپیش سال نو شمام مبارک... من ندادم، الان میخام بگیرم، سویق کامل بگیر، از فروشگاها، اکثرا تاثیر مثبتی داشته من ک شنیدم

سلام عزيزم پيشاپيش سال نو شماهم مبارك🥰
من سويق كودك از يه آشنا خريدم تو غذاهاش ميريزم يه قاشق

سوال منم هست

ﻣﻦ ﻛﺎﻣﻼ ﺑﺎ ﻣﺎﻣﺎﻥ ﻣﺤﻤﺪ ﻣﻮاﻓﻘﻢ . ﻣﻨﻢ ﺳﻮﻳﻖ ﻭاﺳﻪ ﭘﺴﺮﻡ ﺧﺮﻳﺪﻡ ﻭﻟﻲ ﺑﻬﺶ ﻧﺪاﺩﻡ . ﺧﻮﺩﺕ ﺩﺭﺳﺖ ﻛﻦ . اﻣﺎﺩﻩ اﻱ اﺻﻼ ﻣﻂﻤﻴﻦ ﻧﻴﺴﺖ ﻋﺰﻳﺰﻡ