۳ پاسخ

عزیزم من پسرم زردیش تا 22 رفت بالا دو روز بستری شد.اومد پایین اما تا چهل روز تو بدنشه
به محض اینکه چله بچه بره زردیش خوب میشه.
شیرخشت و ترنجبین بهش بده
خودتم بخور.

سلام.. عزیزم زردیش الان زیاد مهم نیست چون 12 روزشه.. نگران نباش.. پسر منم 12 روزش بود زردیش 13 بود دکتر گفت اشکال نداره.. حالا اگه شیر خودتو میخوره خنکی بخور.. به مرور بهتر میشه نگران نباش

از عطاری عناب بگیر خیس کن یه کوچولو جوش خورد از صافی رد کن بهش بده بخوره عالیه اگرم شیر خودت میخوره اصلا گرمی نخور خنکی بخور
وقتی هم کار خرابی میکنه میخوای بشوریش ب جای اب با شیر گاو بشورش