۸ پاسخ

فعلا واسه تکون خوردن زوده من هفته بیست فهمیدم تکون میخوره و تکوناشم اون اولا واضح نیست انگار حباب تو دلت میترکه اونجوریه

سلام عزیزم بله مشخصه ولی بهتره نرید سونو چون دو هفته دیگه دوباره سونو آنومالی دارید و اونجا مشخصه 🌹😍
درمورد تکون خوردن نی نی هم از هفته ۲۰ به بعد حسش میکنید ❤

سلام گلم مشخص هست ولی هجده هفتگی سونو انومالی دقیق تره،الان زوده برا حرکات جنین هفته بیست به بعد حس میکنی اونم کم اگه بچه اولت باشه ولی ممکنه الان یا هفته دیگ مثل ترکیدن حباب باشه

واسه تکونای بچه زوده ... حدود هفته 18 شاید ی چیزی مث نبض حس کنی...
17-18 هفته بری واسه جنسیت بهتره

سلام اره عزیزم مشخص میشه والا بستگی داره من ۵هفته بودم تکون میخورد قشنگ میفهمیدم الانم ۱۳هفتم قشنگ تکوناشو میفهمم

عزیزم من ۱۵ هفته و ۲روز رفتم جنسیت مشخص شد...واسه تکون هم خیلی زوده هنوز

ممنون مرسی از راهنماییتون مامانای گل چون خیلی استرس داشتم و همه جا سونو بسته هست

مشخص شده سونو برين
من ١٢هفته هم هستم درصدي بهم گفتن
تكونا از هفته ١٨شروع ميشه فكنم مثل نبض فكنم