۵ پاسخ

سلام روزشو نمیدونم چون من بچمو دیرتر بردم بهداشت بیمارستان بستری بود اما وقتی بردم گفت آد بده خرروز تا ۶ ماه کامل
بعدم چون چرب و غلیظهبا شیر خودم ۲۵ قطره قاطی میکنم میریزم تو شیشه شیر بهش میدم قبلا با قطره چکون میدادم خیلی اذیت میشد و کلی هم تف میکرد بیرون اما باشیشه خیلی خوب میک میزنه همشو میخوره

از هفته اول باید بدید ، حدود ۲۰ الی ۲۵ قطره 😘

من بعداز تولدش اولین فرصت ک بردمش بهداشت همون موقع دا.دبهم...اینم توگلوش میپره یهو میترسم وخیلی کم بهش میدم ..چون دراصل باید 25قطره بدی..

از پنج روزگی ،ویه قطره چکان پر

سلام . بعد ۵ روزگی .ویتامین آد . هر روز ۲۵
قطره