۷ پاسخ

ببین این چیزا رو با دکترش مشورت کن اگه خوب وزن بگیره یعنی سیر میشه بیدار نمیشه ولی کم وزن باشه بچه ضعف میکنه میخوابه بیدارش کنی بهتره

تا یکماه اول آره باید بیدارش کنی ولی بچه اگر سیر نشه خودش بیدار میشه و اینکه اون جبران می‌کنه وقتی بیدار
پسر منم همینجوری بود الان شبا هر ۳الی۴بیدار میشه وزنشم خوبه

عزیزم دکتر دختر من گفت فقط دو هفته اول باید برای شیر بیدارش کنی بعد بزار خودش بیدار شه ... اگه بخوای بیدارش کنی خوابش تنظیم نمیشه

دختر منم همینطوری بود هر ۲ساعت یه بار تو خواب بهش شیر میدادم میگن چون دارن رشد میکنن نباید فاصله بین شیر خوردناشون زیاد باشه

سلام عزیزم من دکتر بهم گفت حتما هر سه ساعت بیدارش کن بهش شیر بده شیر نخورد یهذره کف دستش یاکف پاشو ماساژبده

سلام عزیزم حتما بیدارش کن یا تو خواب بهش شیر بده

اشکالنداره هر ۳ساعت شیرش بده خودتم بیدارش کنی ک دبگه بهتر
وقتی سیر باشن تخت مبخوابن ولی هر ۳ساعت بش بده