۹ پاسخ

خداروشکر کن عزیزم...اصلا هم به فکر سقطش نباش یه لحظه به چشم های معصوم کوچولوت نگاه کن اگه میتونی اینو بکشی اونم سقط کن ...اتفاقا خیلی خوبه باهم بزرگ میشن الان سختی میکشی اما بعدا دیگه راحتی

عزیزم ناراحت نباش گاهی بی بی چک اشتباه میشه حتما یه ازمایش بده از طریق خون مطمعن تره .حس بد رو از خودت دور کن من دوقلو داشتم یکیش تو کیسه جدا بودن تو ۴ماهگی از بین رفت همش میگم کاش بود یدفعه دوتا باهم بزرگ میشدن اگرم حامله بودین نگهش دار و خدا رو شکر کن حکمت خدا این بوده بی حکمت نیست 😍

مبارکه انشاءالله ک قدمش تو زندگیت خیر باشه

مباارکه هدیه خداست مراقبش باش 😊🌸

دیگه کاری نمیتونی بکنی اونم تو این اوضاع کرونا که هیچ دکتری نیست

هيچي ديگه عزيزم كارارو بايد قبلا ميكردي الان ببين شرايطشو داري نگه دار نداري هم تصميم بگير واسش

ﻭااااااﻱ ﮔﺮﻣﻲ ﺑﺨﻮﺭ ﺑﻴﻔﺘﻪ

خداروشکر کن😊خیلی ام خوب!!!!!!!! ایشالا خوش قدم باشه

چی بگم نمیدونم چرا مراقب نیستین و وقتی حامله میشین فکرسقطین گناه بزرگیه نگهش دار یه نگاه به بچت بنداز اونم یه بچس توشکمت واقعا دلت میاد به همچین چیزی فکر کنی