۶ پاسخ

دختر من ۲۴ بهمن نیش زد تا وسطای اسفند کامل دیده شد.متولد ۱۰ اردیبهشت هستش.خودتون حساب کنید چند وقتش بود دراومد.نگران نباشید ان شالله در میاد.تا یک سال میگن جا داره

سلام عزیزم اصلان نگران نباش عادیه

سلام تاچهارده ماهگی وقت داره نگران نباش دختر من در ده ماهگی دوتا دراورد الان داره یکساله میشه به جزاون دوتا دیگه در نیاورده.

نگران نباش پسرمنم ۹ماهش دندون درنیورده تاسیزده ماهگی وقت دارن

جا داره هنوز دختر من یهویی الان نیش زده دندونش اصلا نه علائمی هیچی نداشت یهویی دیدم لثش تیزه

نگران نباش عزیزم.دختر یکی از دوستام تا 18 ماهگی دندون نداشت.دکتر هم گفته بوداشکال نداره.