۵ پاسخ

گریپ میچرخارجی بخربده،اگه خیلی دیگه بیتابی کرد یکوچولو نباتواب جوشیده قاطی کن بده

سلام عزیزم من قطرع پدی لاکت شبا میدم و دکترم میگفت قبل هربار شیر دادنت به بچه یه قاشق چایی خوری عرق نعنا و ی قاشق چایی خوری زیره سیاه با یکم نبات زیاد شیرین نشه قاطی کن بده بچت بخوره یکم هربار قبل شیر دادن.

سلام عزیزم
قطره های کولیك اید و کولیك از هم برای نفخ نوزاد استفاده میشه میتونین در این مورد با پزشکش مشورت کنین.خودم برای پسرم از کولیك اید استفاده میکردم اما تاثیر چندانی حس نکردم
بهترین چیز از نظر من چند قطره عرق نعنای طبیعیه که خودم واقعا تاثیرش رو دیدم
و اینکه میتونی یه مقدار کمی اب و یه تکه کوچیك نبات رو بزاری قشنگ بجوشه تا غلیظ شه بعد بدی به نوزاد بخوره
برا دل دردش خوبه
خودمم امتحان کردم راضی بودم

سلام من قطره سایمتیکون می دم خیلی خوبه باعث یکی شدن گازهای روده می شه

عزیزم تو آب جوشیده سرد شده یکم نمک یکم شکر بزن بخور که خیلی شور یا شیرین نباشه دوتا قاشق چایخوری بده خوب میشه من برای پسرم میدم خوب میشه