۱۱ پاسخ

عزیزم شما موقعی که برای عمل بستری میشید سند بهتون میزنن ولی اصلا نه درد داره نه چیزی من که اصلا متوجه نشدم سر زایمان اولم پرستارشم اینقدر خوش برخورد و مهربون بود یادش بخیر

سلام، معمولاً قبل از بی حسی،، توی بخش(قبل از ورود به اتاق عمل) سوند رو وصل میکنند.
نگران نباشید،،

قبل بی حسی میزنن نترس عزیزم درد نداره

سلام احتمالاقبل بی حسیه ولی درد نداره چون من یباروصل کردم.هیچی احساس نمیکنی فقط یکم میسوزه

قبل از بی حسی میزنند من هیچ دردی نداشتم بخدا

من بعد از بی حسی زدن اصلا حس نکردم بی حسم بودن دراوردن متوجه نشدم اصلا

اگ سون برات بیهس بشی وصل کنن خیلی خوبه من بیهس بودم هیچی نفهمیدم

قبل بیحسیه درد سوند در مقابل درد سزارین چیزی نیست

قبل از بی حسی سرم میزنن و سوند وصل میکنن

بستگی به بیمارستان داره،بعضی بیمارستانا بعد بیحسی میزارن.

عزیزم درد نداره اصلا نگران نباش البته برامن که تجربشو ندارم اما دخترعموم خیلی استرس داشت اما میگفت که اصلا حسشم نمیکنی چون سر نرم و سیلیکونی داره