۶ پاسخ

عزیزم واس سونو آنومالی ک هفته۱۸تا۲۰وقت داری بری میگن بهت

تو انومالی دیگه صددرصد مشخص میشه انشالله

سلام گلم من هفته سیزدهم رفتم جنسیتش مشخص نکرد.توهفته بیست ویکم رفتم گفتن دختره ولی سنوان تی رفتم.سونوانومالی توهفته هفدهم هجدهم انجام بده انشالله که خیرباشه وبچه تون سالم بدنیابیاد.

عزیزم ب منم نگفت اگه هم بگن احتمالی میگن همون بهتر ک تو آنومالی صددرصدی بگن
تو ۱۴ هفته هم مشخصه ولی خب صبر کنید انشالله واسه آنومالی برید👌❤

عزیزم پانزده هفتگی معلوم.میکنه

سلام عزیزم من ۱۶ هفته و ۳ روز بودم رفتم انومالی بخاطر این وضعیت کرونا زودتر رفتم چون دکترا دیگ کم کم نمیان سرکار بهم جنسیتو قطعی گفت