۳ پاسخ

سلام لعاب برنج زیاد نده یبوست میاره
براش سوپ صاف درست کن ی تکه گوشت یامرغ وسیب زمینی وهویج و خوب بپز له کن بهش بده

بچه منم رفلاکس و حساسیت به پروتیین گاوی داره من یه هفته فرنی دادم بعدش سیب و پوره کردم چن روز دادم حالا میخوام سوپ شروع کنم حریره بادوم نده خوب نی براش

دکتر دختر من گفت لعاب برنج خاصیتی نداره. بهتره از فرنی شروع کنی. ی قاشق مربا خوری و شیر خودتا هم بهش اضافه کن. تا ی هفته بده بخوره ک عادت کنه. بعد حریره بادام.