۷ پاسخ

عزیزم بی قراری روز اول طبیعیه ، ولی لطفا به هیچ وجه به بچه مرکبات ندید .
مرکبات زیر یک سال حساسیت زاست.

پاهاشا قنداق کن که تکون نده. استامینوفن هر۴ ساعت بدین. یه کهنه خیس کنین با اب ولرم و روی پیشونی و سرش بکشین ولی نزارین بمونه. ۳۶ و نیم تب نیس نرماله. از ۳۷ و نیم به بالا تب میشه. لیموشیرین چندتا ق چ خوری بهش بدین. خودتون مایعات زیاد بخورین مثل اب پرتقال و اب لیمو و سوپ.

داغ بودن رو چطور تشخیص میدن با دستاصلا معلومنمیشه صورتتو بزن به صورتش بعد اببین چطوره با دست اشتباه است سنجیدن داغی

عزیزم پاشویش کن دستمال نمدار بکش بپیشونی ودست وپاش وشیاف استامینی فن کودکان

جایی ک امپول زدن چند قطره استامینوفن بریز و یواش ماساژ بده ...بعد قنداقش کن تا پاش تکون نده

قطره تب بر مرتب بده بهش و گاز استریل اگه دسترس هست بزار تو آب ولرم بعدزیربغل تب رو میاره پایین

استامینفن میدی بهش هر 4 ساعت بده بیقراریش طبیعیه چون پاش درد میکنه تبم نداره خدا رو شکر تا فردا خوب میشه