۱۰ پاسخ

هر ۴ ساعت آستامینوفن بده بهش پاشویه کن اگه خوابه الکل اگه داری یکم با ابر به پاهاش بزن سریع تب پایین میاد شیاف برای تب ۳۹ هستش نگران نباش بخدا پسر من ۱۵ روز پیش واکسن ۱۸ ماهگی رو که زد از درد ناله میزد ۳ روز حتی راه نمی رفت نمیشست نترس گلم

اره عزیزم منم دیشب موقع خواب برا پسرم شیاف زدم آخه اونم دیروز واکسنشو زد تا صبح خداروشکر تب نکرد

سلام عزیزم اره اشکال نداره

عزیز اکه الان چهار ساعتش پر شده شیاف بزن
در ضمن بهترین کارو کردی واکسن بچه رو عقب ننداختی
از کجا معلوم اوضاع بدتر نشه و بچه واکسن نزده خب سیستم ایمنیش ضعیفتره
این واکسن خیلی مهمیه

اره بزن منم دیشب زدم ولی تاثیری ندیدم استامینفن تبشو خوب کرد

در کنار شیاف،حجم لباساشو کمتر کنید و پاشویه ش کنید.تب بالا خطرناکه.مواظبش باشید.ایشالا تا فردا رفع میشه

اگه با شربت و قطره تبش پایین نمیاد،حتما شیاف بذارید.ریسک نکنید

بله عزیزم براش شیاف بزار تبشو کنترل کن

سلام منم دیروز زدم از دکتر پرسیدم شربت استامینوفن بدم گفت بهتره برای واکسن قطرشو بدی هر ۴ ساعت دیروز واکسن خورد تا امروز ظهر تب داست بعد دیگه خوب شد خداوشکر

سلام کاش نمیزدی ، دختر منم یه ماه پیش وقتش بود سرما خورده بود گفت ببر خوب شد بیار ،دیگه کرونا اومد نبردمش