۳ پاسخ

سلام من پسرم هنوز چهارماهش نیست شب تاصبح ساعت هشت میخوابه دوسه بار بیدارمیشه شیر میخوره،جغجغه یا عروسک ومیتونه بگیره،هی هم میخواد بغلش کنم خیلی دوست داره راهش ببرم بره همه جاروببینه

سلام عزیزم دختر من تقریبا میشه گفت در روز دو ساعت بیداره یک ساعت میخوابه ، شبا هم از دوازده تا صبح هشت میخوابه دو سه بار هم بلند میشه شیر میخوره ، جغجغه هاشو دست میگیره ، کپ میشه ، غلت میزنه ، رو پا وایمیسه ، به صداها واکنش نشون میده

سلام بانو من دخترم فقط شبا میخوابه
روزا اصلا نمیخوابه
پنج ماه و هفده روزشه
هرچی هوشیارتر میشن خوابشون کمتر میشه