۶ پاسخ

احتمالا دل‌درد داره

شیرافزا بخور قطرش بهتره ازداروخونه بخر
واسش شربت بده دل درد ،نفخ شکم داره یاهم گوشاش درد میکنه واسه گوشاش هم پماد ب.ب.کلد هست بزن ببین خوب میشه خوب نشد شاید خدا نکنه جاییش در رفته

سلام اگه به خودش میپیچه و زور میزنه نفخ داره.....دارو ضد نفخ بده

سلام عزبرم. شاید کولیک داره خب این بی قراری هاش یه دلیلی داره . اصلا چیزای کافئین دار مثل چایی‌ .قهوه و نوشابه نخور به هیچ وجه‌ . اگر جیغ میکشه پاهاشو جمع میکنه تو بغلش بهش قطره کولیکز بده روزی سه بار ۱۰ قطره

سلام عزیزم احتمالا دل درد داره و سیر نمیشه که قشنگ نمیخوابه بچه گشنه باشه نمیخوابه

اگه کولیک نداره و شیرت خوبه ، حتما یه آزمایش بگیر ازش ، خیلی موقع ها بی خوابی از کم خونیه