۷ پاسخ

تولدش ۳۲۰۰۶ماهگی ۸بود

وزن تولدش۳۴۵۰.شش ماهگی۸۵۰۰

وزنش 9و 300 تو بدن لاغره نه لپی نه شکمی هیچی نداره نمیدونم وزنش از چیه؟؟؟

۸۳۰۰ بود وزن پسرمن

دختر منم وزنش کمه شش ماهگی شش کیلو هشصد بود غذا کم خوب میخوره شیر خشکی هم هس ولی نمیدونم چرا وزن نمیگیره بعضی ها میگن ارثیه چون قدش بلنده و لاغره من و شوهرمم قد بلند و لاغریم

بستگی به وزن اولیشون داره وشیری که میخورن(خشک،یاشیرمادر)دخترمنم وزن تولدش ۳کیلو۶۰۰گرم بود شش ماهه با۶۰۰ گرم کم کردن وزن بخاطردندوناش شد ۸کیلو۵۰۰گرم

6800 ههه نمیخوره ب زور بش شیر غذا میدم ریفلاکس داره الانم ک دکتر نمیشه رفت