۳ پاسخ

من آب ماهیچه رو با پوره سیب زمینی هم میزنم تا هم مزه پوره تکراری نشه هم نرم بشه بخوره. هویج رو به تنهایی میدم

سوال:در ابتدا بهتر از انواع پوره میوه استفاده کنید. این کار کمک می‌کند تا آلرژی فرزندتان را بفهمیدوقتی ازتحمل معده کودکتان از این مواد غذایی مطمئن شدید می توانید ازترکیب آن‌ها با یکدیگر برای بهترشدن مزه غذا نیز استفاده کنید.
پوره سیب
سیب یکی از بهترین گزینه‌هایی است که می‌توانید برای غذا دادن به کودکتان از استفاده کنید. این میوه حساسیت ایجاد نمی‌کند و بسیار مقوی است. برای تهیه پوره سیب، میوه را به قطعات کوچک تقسیم کرده و با شعله ملایم حدود 10 دقیقه بپزید تا جایی که مواد مغذی آن از بین نرود و فقط نرم شود. سپس با میکسر به صورت پوره در بیاورید. می‌توانید مقداری شیر مادر برای رقیق کردن پوره به آن اضافه کنید. به جای سیب می‌توانید از گلابی استفاده کنید.

پوره موز
یکی از غذاهای کمکی خوشمزه، پوره موز است که سرشار از پتاسیم و فیبر است. این میوه خوشمزه دارای آنتی اسید است و برای معده مشکلی ایجاد نمی‌کند. موز یکی از اولین و بهترین میوه‌هایی است که می‌شود به نوزادان 6 ماهه داد. البته در خوراندن این میوه زیاده‌روی نکنید چون باعث یبوست می‌شود..پوره هویجم مثل همیناست

نه نمک اصلا.میتونید سیب زمینی وبا شیرخودتون یا شیرخشک رقیق کنید.سیب زمینی وهویج وباهم مخلوط کنید بدید.