۴ پاسخ

اگه رفته باشه خدایی نکرده دهنش پاره میشه یا حالش بهم میزنه پایین رفته باشه انشالا که نرفته

سلام عزیزم
چیکار کردی رفتی بیمارستان؟؟؟

عزیزم اینجور مواقع دستش و بگیر زیر آب دست نکش که شیشه خورده بره تو دستش
فکر نکنم خورده باشه چون اگه خورده بود اذیتش میکرد گریه میکرد عزیزم
بازم از اورژانس ۱۱۵ یه سوال کن راحت بشی

عزیزم شیشه چیزی نیست که خوردنش راحت باشه بنظر من اگه فرو داده بود مطمینا ناخوشاید بود جیغش در اومده بود تو فکرش کن خودمون یه سیخ کوچولو ماهی از حلقمون بره پایین چی میشیم بچه شیشه بخوره و هیچی نگه.
بنظرم از ۱۱۵ یه مشورت بگیر خیالت راحت بشه