۶ پاسخ

عرق کاسنی بخور سریع میاره پایین
انار هم خیلی خوبه هم خودت بخور هم دو-سه قطره به بچه بده. قطره ی بیلی ناستر بگیر برای بچه بده بخوره مخصوص زردیه

من دستگاه گرفتم دو روز تو خونه گذاشتم، شیرخشت بهش بده هر 12 ساعت
قطره بیلی ناستر بگیر هر 6 ساعت 5 قطره بده

میگن شیر زیاد بده که دفع زیادی داشته باشه

سلام عزیزم،دختر منم زردی داشت ولی بستری نکردیم و خودمون دستگاه اجاره کردیم تو خونه،دو روز توش موند و خداروشکر اومد پایین.بعدش شیر خشت بهش دادیم و خودمم چیزای گرمی نخوردم

پسر منم داره هی کم و زیاد میشه فعلا دارم شیر خشت و ترنجبین میخورم
میگن بهتر میشه

عرق کاسنی و کیالک خودت بخور، بچتم بشور باهاش
تخم غرفه هم خیلی خوبه خودت بخوری