۴ پاسخ

هر ساعت یکبار کمپرس سرد براش بزار از رویه شلوار.زیاد نگه ندار.یک دو دقیقه.بعد هر 4ساعت یکبار.دوبرابر وزنش بهش استا بده.

مبارکش باشه گل دختر...استاشو هر ۴ ساعت بده با روسریت پاهاشو قنداق کن خیلیییی بهتر میشه ببین منم دخترم خیلی اذیت بود پاهاشو بستم با روسری بهتر شد

سلام قطره استامینوفن رو به وقتش بده کمپرس سرد هم بزار خوب میشه

عزیزم سعی کن نزاری زیاد پاشو تکون بده کمپرس هاشم زود زود بزار گریه کردم بزار زود خوب بشه واسه دختر من دو روزه خوب خوب شد سعی کن با پستونک و اینا آرونش کنی