۷ پاسخ

آره عزیزم میتونی کنار پدی لاکت از اینها استفاده کنی.

سلام من پدی لاکت رو هر ۸ ساعت ۵ قطره میدم

من پدي لاكت كوليف و كامي كام ميدم

سلام عزیزم دکتر ب من گفته بود پدی لاکت رو صبح و شب ۵قطره و کریپ واتر رو هر ۸ ساعت من بهش میدادم گفت اونی ک شب باید بدی از هرساعتی دلش درد میگیره یکساعت قبلش بده بهش
حالا شما با یه دکتر مشورت کن
اینستا داری پیج یه دکتر بدم ازش بپرسی؟؟فعلا بخاطر کرونا ک از خونه ببرون نرید جواب سوال میده

عزیزم زیر یک ماه نباید دارو بدی،

پدی لاکت برای تقویت سیستم بدن برای نفخ قطره دیگه هست

عزیزم دختر من همون نزدیکای یک ماهگیش گریه هاش شروع شد دکتر گفت نفخه و داروی نفخ داد اما دخترم‌خوب نشد. تا اینکه یه دکتر دیگه سونو نوشت دیدیم رفلاکس داره با داروی رفلاکس کامل خوب شد