۴ پاسخ

سلام عزیزم هروز عصر ب اندازه نصف کف دست لواشک بخور دیگ یبوست نمیگیری☺با اب سردم خودتو نشور باعث یبوست میشه

بجاش میتونی انجیر و خرما البته به مقدار کم بخوری، مصرف لبنیات و پروتئینت اگر زیاده کمترش کن، شیر رو گرم بخور، لواشک هم خوبه

عزیزم شیاف ضرر داره شربت لاکسی ژل بخر خیلی خوبا بعد از غذا یک روز سه مرتبه بخوری فورا تاثیر میذاره

بعضی از شیاف ها خودشون یبوست آور هستن مثل پروژسترون
اگه برا رفع یبوست میخوایین از شیاف استفاده کنید بهتره از آب انجیر خیس شده برگه زرد آلو و خرما سیب با پوست استفاده کنید