۱۱ پاسخ

نه...اتفاقاببربچه ازکثیفی بیرون بیادلباس تمیزتنش کن الهی بمیرم مامانی بوی شامپوبدم من ببرحموم باباکیف کنه دیگه👶

نه مشکلی نداره

من همون روز ک از بیمارستان اومدم بچرو بردم حموم. هم خودم رفتم هم بچه

نبر تا چن روز .اگه هم بردی اب به نافش نرسه

من همین که از بیمارستان اومدم بچمو بردم حموم .فقط 24ساعت نباید ببری الان تو حموم اصلا گریه نمیکنه با اینکه 18روزشه چون عادت کرده

من یک روز بعداز تولد بردم حموم.. 4 روز بعد نافش افتاد..

من دخترمو بعد از اینکه نافش افتاد شستم چون از نافش میترسیدم

نه بابا ببر حموم. خیلی خوبه.طفلی بدنش کثیف و چرب و....؟ بدنش سبک میشه خوابشم بهتر میشه. من یک روز بعد از تولدش حمومش کردم. .. دکترم گفت بردی خونه حمومش کن

نه عزیزم مشکلی نداره ببر.

ما هم کل بچه هایی که تو فامیلمون به دنیا میاد بعد یک هفته حموم میبریم ولی من به خاطر کرونا میگم زود بشورم مریض نشه

نبری بهتره بند نافش دیر میافته با ی اسفنج اب تنش بکش خشک کن. نافش رطوبت نرسه بهتره