۵ پاسخ

نگران نباش عزیزم ایناهمه نشانه های واکسنه هرچهارساعت قطره روبده لباسشوکم کن مدام باتب سنج دمای بدنشوچک کن اگه داره بالا نیره پاشورش کن باآب ولرم کمی نمک توآب ولرم بریز ان شاالله که سازگارباشه

نترس عزیزم پسر منم همینطوری شد. پاشویه کن عزیزم اگه سریع بعدش بالا آورد یک سوم شیاف بزار وگرنه صبر کن 4ساعت بشه با پاشویه کم کن تبش البته 37.8 مشکلی نیست. نگران نباش. من2روز درگیر بودم. پاشم کمپرس سرد بزار. با آب ولرمم پاشویه کن

هر ۴ساعت دو برابر وزنش بده بعد پاشورش کن ی پارچه خیس کن بزار رو سر پاهاش دلش تبش میاد پایین چند بار این کار بکن آبش پایین میاد زودتر استامینوفن جواب میده

با یه دستمال و اب ولرم دمای بدنشو بیارین پایین

لباسشو کم کن عزیزم بذار 4 ساعت بشه بعد قطره بهش بده