۸ پاسخ

دختر من تازه یاد گرفته هم تنهایی نشستن رو هم مبل رو میگیره بلند میشه، هر بچه ای یجوره من اصلا نگران این چیزا نیستم به وقتش همه چی یاد میگیرن

سلام عزیزم دختر من الان ۹ ماه و نیم هستش مبل رو میگیره قشنگ راه میده
خودشم بدون کمک ایست میکنه
ولی فامیلمان بچش بزرگترا و مثل دختر شماست
فرق میکنن بچه باهم اصلا نگران نباش

عزیزم باهاش تمرین کن مثلا دورش متکا بزار تا بشینه یا خودت سر پا نگه اش دار تا بتونه وزنش تحمل کنه

پسر من از اواخر نه ماهگی هم چهارپا رفت قبل اونم میتونست از حالت خابیده بلند بشه بشینه یکی دوهفته بعد اونم بلند شد الانم تمرین میکنه و هنوز میترسه دستشو ول کنه و راه بره خیلی دوس دارم تا تولدش راه بده😊و مطمئنم ک میتونه🥳شما هم نگران نباش‌ بچه ها باهم فرق میکنن

من دخترم از ۶ ماهگی نشست الان با کمک مبل ها راه میره ولی وقتی دستش ول کنه میوفته

سلام،دختر من الان امروز هشت ماهه شد، دو هفته است هر چی رو میبینه میگیره پا میشه اوایل زیاد نمی تونست زیاد سر پا بمونه ولی الان دیگه نمیشه من نگهش داشت،

بستگی به بچه داره بچه هامتفاوتن پسر من تو10ماهگي بلندشدايستادبعدش راه افتاد

اشکال نداره همه بچه ها شبیع هم نیستن بعضی ها دیرتر این کارهارو انجام میدن