۷ پاسخ

عادیه عزیزم پسر منم نصف شب توی خواب صدای گریه و حتی خنده میده صدای خندش موهای تنمو سیخ میکنه 😐

عزیزم بچه خواب میبینه و میترسه اینجور وقتا کنارش باش تا با بوی شما اروم بشه و احساس امنیت میکنه اینجوری نمیکنه دیگه دختر منم تو خواب صدا در میاره حالت گریه و اینا داره میرم سمتش و پیشش میخوابم اروم میشه

همه بچه هااینجورین چون ماشاا.. بزرگ که میشن خواب میبینن طبیعیه

سلام عادیه دختر منم همینجوریه.ادم دلش میترکه😅

شاید خواب میبینه پسر منم بعضی وقتی یهو گریه میکرد بغلش میکردم اروم میشد قرات بالا سرش گذاشتم خوب شد

میگن وقتی طفل تو خواب صدای گریه در بیاره از خودش فرشته ها بهش میگن بابات مرده گریه میکنه وقتی صدای خنده در بیاره میگن مامانت مرده میخنده میگه همین الان شیرم داد نگران نباش دختر منم همینجوریه وقتی میخنده باباش انقدر ذوق میکنه که نگو

عادیه عزیزم پسر منم یهو‌ مثل جیغ و گاهی خنده در میاره چون هنوز کامل به این دنیا عادت نکردن همچنان حال و هوای رحم مادر رو دارن هر حرکتشون عادیه نگران نباش♥️