۷ پاسخ

اره من توسنوی اخرم ک تو۲۹هفته رفتم سن نی نی هاموزده ۲۶هفته و۳روزچون ازروی اندام و وزن بچه میگن شمانگران نباش

بله برامنم همین طوربود

شما باید یاازاخرپریودی حساب کنید یا ازروی سنوهای اول.سنوهای اخرفقط براساس وزن بچه است

منم دیروز سونو دادم گفت دو هفته وزن بچه کمتره دکتر بهم لیدی میل داد بخورم

بله من هفته ۳۲ هستم سه هفته عقله دور شکمش ولی دور سرش نرماله و چون تازه سونو دادم هنوز دکتر ندیده ولی وزنش خیلییی کمه ۱۳۷۰ هست😢

سلام عزیزم آره من این جوری بودم یه هفته از سنه بچه کم شده یعنی چی تو این یه هفته روشت نکرده دورست ک باز هم رفتم سونوگرافی رنگی دادم گفت خانم همچی نور ماله فقط وزن بچه یکم کمه ولی خطری یا چیزی نیست رژیم غذایت دورست کن خوب میشه

اره فدات منم بهم میگن سن بچه دوهفته عقب هس ولی مشکل نداره بچه فقط کوچک هش مشکلی نداره