۷ پاسخ

سلام گلم وایه ش قطره بیلی ناستر بخر واسه زردی عالیه زود زود خوب میشه مال شیر خشت روزی ۲۵ قطره ولی ۲۵ قطره رو باهم بهش نده یا با دوبار بهش بده یا ۳بار در روز

قطره بیلی ناستر بهش بده

شیر تند تند بهش بده یکی دوقطره آب انار بریز تو دهنش خودتم فقط آب انار بخور عالیه

عزیزم مهتابی بیمارستانا اشعه داره اینا که فایده نداره زیاد بهش شیر بده تا پی پی کنه دفع شه اگه دیدی روی سینه ش و تو چشمش زرده باید ببری بیمارستان.بعد فداات بعد یکی دو روز حتمن آزمایش بده مطمئن شی نگران نباش

من شیر خشک نان دادم که خیلی ام خوب و موثر بود
البته با مشورک پزشک انجام بدین

سلام فقط خوابیدن کافی نیس..باید هر ۱ ساعت شیرش بدی تا پی پی کنه.. تنها راه دفع بیلی روبین از بدنش از طریق پی پی...

ناسازگاری گروه خون دارید و زیر چه نوری میخوابه