۴ پاسخ

عزیزم دخترتون چند وقتشه!؟
برای این می پرسم شاید زمان دندون درآوردنش باشه!دخترمنم هرموقع این حالت براش پیش میومد میفهمیدم داره دندون جدید درمیاره!اگر دلیل این باشه،حالتی ک دخترتون داره طبیعی و موقتیه!باید صبوری کنید تا بگذره.جای نگرانی نیست.درغیر این صورت اطلاعی ندارم🌷

سیب قرمز رنده کن بزار یکم قهوه ایی بشه بعد بهش بده،سیب زمینی کبابی کن معده اش سفت میشه،البته اگه روده اش عفونت کرده باشه باید دارو مصرف کنه،دکتر به بچه من شربت میترومیدازول داد سریع خوب شد

خوب باید هواستون جمع کنی سر غذاش میوه غیر موز وسیب نده
کته باشه غذاهاش خورشت و سوپ نده
چیزهای رونش دار وچرب نده

اگر اسهاله کته برنج و مرغ و ماش بپز با ماست بهش بده بخوره