۳ پاسخ

سلام،سوره مریم بخون،به رایمان راحت کمک میکنه،و تناسب اندام،باعث افزایش استقامت بدن،و تحمل راحتر درد زایمان میشه،بکار گیری تکنیکهای تنفسی و پوزیشنهای صحیح زایمان درد و کمتر میکنه،و ذکرهایی هم هست ک هنگام زایمان بخونی درد و کمتر میکنه،

اره منم یک ماه به زایمانم سوره مریم وخوندم خداییش زایمان راحت بود...

ار جوشانده گل بی مادرون استفاده کن با دم کرده زعفران دلت دایم گرم کن و ببند