۶ پاسخ

سلام عزیزم روز اول هر ۴ ساعت و روز دوم هر ۶ ساعت استامینوفن رو بهش بده تا سه روز بیتابی میکنه بعد خوب میشه

سلام.عزیزم دو روز اول هر ۴ساعت استامینوفن بده روز سوم ۶ساعت.خداروشکر اکتای فقط بعدازظهر اولین روز بیتابی کرد

آره عزیزم ازصبح تاحالابی تابی میکنه .نق میزنه وبی حاله .گفت تا۲روزبهش قطره استامینفون بده وازفردابایدپاش روگرم کنم

واکسن دو ماهگی زیاد سخت نیست تا یمدت کلافن بعدش فقط روز اول و دوم باید استا بدی بعد اون با تب سنج باید کنترل کنی اگه بالای ۳۸ بود بدی

کمپرس نزاشتی؟

روز اول
روز دوم اگه بی تابی کرد روز سوم هم بده