۷ پاسخ

عزیزم پسر منم رفلکس پنهان داشت اصلا این کاری ک تو کردی رفلکس رو تشدید میکنه درمان رفلکس جامداته.از همین فردا ی دونه از مواد سوپشو بکوب و بقیه رو میکس کن و قاطی کن دوباره روز بعد ۲ تا رو تا جایی ک برسی ب کوبیدن ن میکس کردن و بعد هم کته نرم

پسر منم اینطوریه اگه میکسم قورت بده بازم خدارو شکرمیکنم پسرمنم اونم نمیخوره هی عق میزنه بالا میاره

عزیزم هرچی غدا جامد باشه برای بچه های رفلاکسی بهتره تا ابکی

من از اول غذا هایه بچمو له میکزدم خیلی کم میکس میکردم الانم ک یازده ماهشه همه چی میخوره اصلا میکس نمیکنم پسره منم رفلاکس پنهان داشت غذاخور شد خوب شد واینکه همه چی رو میخوره میوهاشو تیکه میکنم جلوش میذارم خودش میخوره..

پيج خانم دكتر ظ ريفي تو اينستا ببين،
ايشون ميگن اگه حتي بچه عق بزنه بايد كم كم بدي و بزاري عق بزنه
عق زدن اولين واكنش بچه اييه كه بلد نيست بجوه
و يكي از مراحل يادگيري اشه
و ميگه شمايي كه ميكس ميكني نميزاري بچه ياد بگيره كه بجوه

سلام شما دارو ام میدید به خاطر رفلاکسش

از کجا فهمیدین رفلاکس داره دختر منم اینجوریه ولی نمیتونم تشخیص بدم رفلاکس داره یا نه؟؟