۶ پاسخ

سلام روغن زیتون بمال قسمت ناف دورانی و دوردمعقدشو با روغن زیتون ماساژ بده پاهاسو با دستت بگیر بالا نگه داره یواش یواش بازی بازی بده معقدشو خودش یواش مبکنه من پسرم واس شیر خشک همش یوبسه ابنکارو میکنم روزی یه بار و میکنه

خودت باهروعده غذاییت یه قاشق روغن زیتون بخور.آلو خشک و آب انجیرم زیاد بخور.اگه درنهایت ادامه داشت شیاف گلیسیرین باید بذاری

یه حبه قند یا نبات با ۱۵ سی سی آب بش بده من دکتر بهم گفت این روشو انجام بده یه روز در میون بش میدم

عزیزم تا هفت روز عادیه ولی میتونی با روغن زیتون شکمشو ماساژ بدی و گوش پاک کن و به روغن زیتون بزن و بکش دور مقعد نی نی زود پی پی میکنه

من واسه یبوست کره با بارهنگ دادم در عرض چند ساعت شکم بچه کار کرد

تا ی هفته هم کار نکنه اشکالی نداره عزیزم
واسه اینکه کار نمیکنه اذیته یا نه؟