۳ پاسخ

شیر کم تر بده ولی از دهن بچه در نیار حتی انر یه ساعت هم طول کشید اشکالی نداره دوباره بعد از ۴۰ دبفه اگر خواست بده ۲۰ دیقه‌خورد نیم ساعت دیگه بده ۱۰ دیفه خورد ۲۰ دیقیه دیکه بده اینطوری برنامه بزار از دهن بجه نکش بزلر سیر شه پسر منم بالا میاوره رانتیدین با پدی لایت و کولیکز با اهورا نی نی هم شیرم هم شیر خوشک میخوره به اندازه ای کخ جبخوره همه رو بالا مباره انا اشکای نداره مهم ابتکه ویتامینشو بکیره

سلام عزیزم منم بالا میاورد یه مدت هریک ساعت بهش میدادم میخورد خیلی بهترشدکامل آروغشم میگرفتم و زیرسرشم ۲۰ درجه بلند میکردم

سلام اره وقتی ک خیلی سیر باشن بالا میارن یا وقتی ک درست آروق نگرفته باشی