۶ پاسخ

بگیرش سر شونه ات پشتشو ماساژ بده آروم دایره ای هی خودشو حرکت میده بعد آروغ میزنه اگه هم نزد بیست دقیقه به پهلو راست بخوابون حداقل و البته یه ربع بگیری سر شونه آروغ هم نزد عیب نداره رفته پایین دیگه

تا یه ربع وقت داره بزنه رو دلش میمونه گریه میکنه اگه آروغ بزنه رو دلش خالی میشه

باید بگیری اروغشو حتی اگه ۱ ساعت طول بکشه اگرم اروغ نزد به راست بخوابون

بعضى بچه ها همينطورى هستن
رو شكم بخوابونش روى پاهات ممكنه باد گلو بزنه
بعضى از بچه ها تا ٤ ماه بطور طبيعى مدام گريه ميكنن
بعد از ٤ ماه كم كم آروم ميشن

عزیزم باید بزاریش رو شونت اروم بزنی پشت کمرش تا باد گلوشو بزنه بخاطر اینکه اروغ نمیزنه باد میکنه واسه این گریه میکنه منم پسرم دوروز اروغ نزد شباهمش گریه میکرد

انقد باید بزنی پشتش تا بزنه وگرنه شکمش درد میگیره شبا هم گریه میکنه احتمالا سیر نمیشه شیرت خوب هست؟؟